alles wordt beter met een goede verpakking.

Een mooie en professionele uitstraling helpt jouw merk groeien. Dus we zorgen ervoor dat jouw verpakking er te gek uitziet! Maar vind het net zo belangrijk dat jouw verpakking technisch goed in elkaar zit en past bij jouw proces.

Ik ontwikkel voor jou een mooie én functionele verpakking. Zodat jouw product klaar is om de wereld te veroveren!

you’re awesome! and so should be your packaging.

OWNER & FOUNDER

leanne pieters

De verpakkingsspecialist en creatieve ontwerper achter LOFT Packaging & Design. Met ruim 10 jaar ervaring in verpakkingsontwikkeling voor de mooiste A-merken en Private Labels, help ik nu graag jouw merk aan een te gekke verpakking.

Met LOFT Packaging en design wil ik mijn liefde voor eenvoud, typografie en papier terug laten komen in sterke verpakkingsontwerpen. Ik werk graag samen met creatieve, ambitieuze merken die net als ik de wereld een klein beetje mooier willen maken.

Als ik niet bezig ben met het ontwikkelen van verpakkingen op mijn werkplek in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier, kan je me waarschijnlijk vinden op een terrasje met een goede Latte of in mijn hangmat met een fijn boek.

je kent LOFT Packaging & Design o.a. van:

there is no planet B.

 

Als verpakkingsspecialist vind ik het belangrijk om verantwoord bezig te zijn met verpakkingsmaterialen. Verpakkingen zijn zeker niet altijd ‘slecht’. Sterker nog, ik geloof dat verpakkingen veel toegevoegde waarde kunnen bieden. Mits ze op een goede en verantwoorde manier worden uitgevoerd.

Bekijk hieronder wat LOFT Packaging & Design onder andere kan doen om jouw verpakking zo duurzaam mogelijk te maken.

Papier en karton

Waar mogelijk maak ik gebruik van papier en karton en vermijd ik het gebruik van kunststof. En dat kan vaker dan je denkt! Wat dacht je van papieren tape of papieren verzendzakken?

Het type karton van de verpakking kan ook een groot verschil maken. Gebruik bijvoorbeeld gerecyclede vezels of grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen.

 

Optimalisatie

Door de verpakking precies af te stemmen op het product voorkom je het gebruik van onnodig veel materiaal. En heb je wel eens kritisch gekeken naar de materiaalsoorten van jouw verpakking? Gebruik je wel de optimale kwaliteit voor jouw situatie?

Een (transport)verpakking op maat zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk lucht wordt vervoerd. Hierdoor kunnen transporten efficiënter worden uitgevoerd.

Bescherm je product

De impact van een verpakking is relatief klein ten opzichte van de impact van het product zelf.

Met een goede verpakking bescherm je je product optimaal. Hiermee voorkom je dat producten afval worden, nog voor ze zijn gebruikt!

ik help je graag met het ontwikkelen van een duurzame verpakking, helemaal op maat voor jouw product en proces.

more than just a pretty box.

Ik ken de verpakkingswereld op mijn duimpje en weet precies waar jouw verpakking aan moet voldoen. Of dat nu de beste materiaalkeuze is voor een stevige verzendverpakking of de perfecte maten voor het winkelschap. Ik zorg er voor dat jouw verpakking technisch goed in elkaar zit.

Ook druktechnieken kennen geen geheimen. Ik kies voor jou de beste techniek voor jouw situatie. Een luxe doosje met reliëf en goudfolie vraagt nu eenmaal om een andere aanpak dan een stoere, minimalistische verzendverpakking met een bedrukking in één kleur.

Ik laat je graag zien dat mooi én functioneel heel goed samengaan.

“the details are not the details, they make the design

De indruk van jouw merk houdt niet op bij een doosje of een label alleen. Het is de totaalbeleving die jij de klant geeft. Ik maak jouw totaalplaatje compleet met een mooi kaartje, een informatieve flyer of een stoer label. Zo laat jouw product een onvergetelijke indruk achter bij de klant!

En het spreekt voor zich dat al jouw drukwerk tot in de puntjes verzorgd is. Van een goed ontwerp met oog voor detail tot en met een mooi afgewerkt eindresultaat!

 

enthousiast? Yes!

vertel me wat ik voor jou kan doen.

Hey LOFT Packaging & Design,

contactgegevens

Leanne Pieters

+316 197 701 12
leanne@loftpackaging.nl

1e Octaviolaan 9
2909RB Capelle a/d IJssel

bedrijfsgegevens

KVK: 74167243
IBAN: NL12 KNAB 0259 9438 78

openingstijden

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00