ben jij klaar voor een te gekke verpakking?

Klaar met lastige verpakkingstrajecten? Ingewikkelde technische vragen? Het kan ook anders! 

Met LOFT Packaging & Design kies je voor praktische oplossingen en een fijne, relaxte samenwerking! Ik leg je graag uit hoe een verpakkingstraject in zijn werk gaat.

Jouw nieuwe verpakking van A tot Z:

Voor het ontwikkelen van een nieuwe verpakking, of dit nu een doosje voor je product is of een te gekke verzendverpakking, doorlopen we samen de volgende stappen:

Kick-off

We beginnen het traject met een persoonlijke kennismaking bij jou op locatie. Zo kan ik jou en je merk goed leren kennen!

We bespreken jouw wensen voor een nieuwe verpakking: Waar ben je naar op zoek? Waar moet jouw verpakking aan voldoen? Hoe wil je je verpakkingsproces inrichten?

Maar ik vind het ook belangrijk om jóu en jouw bedrijf te leren kennen. Des te beter ik jouw bedrijf ken, des te beter we de verpakking hier op af kunnen stemmen.

 

Conceptfase

Met jouw input ga ik aan de slag om een te gekke verpakking te ontwikkelen.

Ik werk met de ‘1-concept-methode’. Ik presenteer jou één fantastisch concept dat voldoet aan jouw wensen. Spannend? Niet nodig, ik zorg ervoor je dat je tevreden bent! Uiteraard is er ruimte voor opmerkingen en aanpassingen. Het grote voordeel? Jou zo veel mogelijk waarde bieden voor een goede prijs.

 

Intake verpakkingsontwikkeling

Uitwerking

Het definitieve concept werk ik tot in de puntjes uit tot een technische tekening en drukgereed artwork. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met alle verplichte informatie op de verpakking en de technische mogelijkheden. 

 In dit deel van het traject is afstemming met de leverancier over materialen en druktechieken ook heel belangrijk. Jouw verpakking moet in het echt natuurlijk net zo mooi worden als op het beeldscherm! 

En wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Dan kan ik het drukwerk ook voor je bestellen. Dan wordt alles kant en klaar bij jou geleverd!

Laten we samenwerken! 

Liever aan de slag met een verbetertraject?

Dat gaat net even anders dan het ontwikkelen van een hele nieuwe verpakking.

We beginnen met een Packaging Scan, waarbij we jouw producten, verpakkingen en proces tegen het licht houden. Hieruit selecteren we één of een aantal concrete optimalisaties, die we binnen de duur van het traject kunnen realiseren.

Op een vaste dag in de week ga ik aan de slag met jouw optimalisaties, als het nodig is bij jou op locatie, anders vanuit mijn eigen kantoor. Ik schakel met afdelingen binnen jouw bedrijf en met toeleveranciers om jouw verpakkingen of processen naar ‘the next level’ te tillen.

Het eindresultaat: betere, handigere, goedkopere, snellere, efficiëntere of duurzamere verpakkingen en verpakkingsprocessen voor jouw bedrijf! 

the difference between ordinary and extraordinary is that little extra

Een fijne samenwerking is voor mij de basis van een succesvol ontwikkelingstraject! Maar voordat jij jouw verpakkingen uit handen geeft, is het natuurlijk fijn om te weten wat je van onze samenwerking kan verwachten:

PERSOONLIJK

Ieder merk is anders. Ieder product is anders. Ieder proces is anders. Daarom stemmen we het traject helemaal af op jouw bedrijf en jouw vraag

Tijdens onze samenwerking heb je regelmatig persoonlijk contact met mij. Je hebt altijd maar één aanspreekpunt en je kan bij mij terecht met al je vragen. Een fijne samenwerking is voor mij de basis van een succesvol ontwikkelingstraject!

 

FULL SERVICE

Sit back, relax and enjoy! Het doel is om jou helemaal te ontzorgen voor wat betreft jouw verpakkingen.

Een grafisch ontwerp of juist een fysieke verpakking ontwerpen? Creatieve concepten of juist een complex technisch vraagstuk? In onze samenwerking ben ik jouw rechterhand voor alles wat met verpakkingen te maken heeft.

 

TAKE IT EASY

Ik houd het graag praktisch, simpel en gezellig. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Geen ellenlange voorwaarden of uitgebreide strategieën… Verwacht praktische oplossingen en een fijne, relaxte samenwerking!

Samenwerken? Leave me a message!

“Leanne doet net dat beetje extra, waardoor je zeker weet dat je in goede handen bent”

“Professioneel, gestructureerd en super creatief. Leanne doet net dat beetje extra, waardoor je zeker weet dat je bij haar in goede handen bent als het om je verpakkingen gaat. Ze heeft zelfs het drukken van onze verpakkingen begeleid aan de pers, zodat het eindresultaat er perfect uitzag. Passie voor haar vak, zonder twijfel!”

– Nevil, eigenaar Natural Heroes –

Aan de slag met jouw verpakkingen?

Hey LOFT Packaging & Design,

contactgegevens

Leanne Pieters

+316 197 701 12
leanne@loftpackaging.nl

1e Octaviolaan 9
2909RB Capelle a/d IJssel

bedrijfsgegevens

KVK: 74167243
IBAN: NL12 KNAB 0259 9438 78

openingstijden

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00